Nova djevojka Bena Afflecka šeće pse u kombinezonu od 18 tisuća kuna

Foto: X17

NEDUGO nakon što je u intervjuu za New York Times priznao da žali zbog razvoda od glumice Jennifer Garner s kojim ima troje djece, glumac Ben Affleck zaljubio se u 16 godina mlađu kolegicu.

Njegova nova djevojka je 31-godišnja glumica Ana de Armas s kojom je nedavno snimio film Deep Water koji izlazi krajem godine, a ona je i najnovija Bondova djevojka u filmu No Time To Die čija je premijera zbog koronavirusa također odgojena za kraj 2020.

Par već živi zajedno i već su nekoliko puta snimljeni kako šetaju sa psima u svojem kvartu u Los Angelesu, a ona je tijekom njihovog posljednjeg izlaska mamila poglede i svojim skupocjenim outfitom.

Glumica je iskoristila kratak izlazak iz kuće kako bi uskočila u bijeli kombinezon s potpisom i prepoznatljivim oznakama modne kuće Gucci čija je cijena vrtoglavih 2600 dolara, što je malo više od 18 tisuća kuna. Skupi dizajnerski kombinezon je iskombinirala i sa Saint Laurent tenisicama od 525 dolara, odnosno oko 3600 kuna. 

Ana i Ben par od paparazza ni ovoga puta nisu skrivali koliko su zaljubljeni, a nježnosti su pred kamerama izmjenjivali i tijekom svojih proteklih šetnji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.