Nose je i brojne Hrvatice: Ovo je najpopularnija torbica među mladima

Foto: Instagram

KAD JE riječ o ženskim torbicama, sve znamo koliko uzdišemo za dizajnerskim primjercima, ponekad se odlučimo i štedjeti mjesecima kako bismo si ga priuštile, a potom je naša sreća nemjerljiva kad je napokon dobijemo u ruke.

S obzirom na to da mladi zarađuju manje i često nemaju svojih prihoda, njima je teže doći do torbice snova, no istraživanja pokazuju da postoji jedan brend dizajnerskih torbica koji je jako popularan baš među tom populacijom. Riječ je o Michaelu Korsu čije torbice (i njihove kopije) često možete vidjeti i po ulicama hrvatskih gradova.

Istraživanje nazvano "Taking Stock With Teens" koje je provela investicijska banka i tvrtka za upravljanje imovinom Piper Jaffray pokazalo je da su torbice Michaela Korsa najpopularnije torbice među tinejdžerima. Jasno je i zašto, za cijenu koja je nekoliko puta manja od drugih dizajnerskih primjeraka dobiju torbicu koja ipak ima potpis.

Mi se ne bismo bunili da se u našem ormaru nađe njegov model Savannah, čija je cijena oko 2900 kuna.

Na drugom mjestu najpopularnijih našle su se torbice Kate Spade, na trećem Coach, a slijede ih Louis Vuitton i Longchamp. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.