Njima su godine samo broj: Slavni muškarci koji su osvojili starije žene

Foto: Splash, JLP, Instagram, Shutterstock

OVI su slavni dečki najbolji dokaz kako u Hollywoodu muškarci ne završavaju samo s mlađim ženama.

Iako smo česti svjedoci toga da mlade glumice, pjevačice ili starlete završavaju s nešto starijim muškarcima, ispod holivudskih brda postoje i drugačiji primjeri.
 
Mi smo za tebe sastavile popis samo nekih muškaraca iz zabavne industrije, koji su za svoje odabranice izabrali starije žene.

1. Hugh Jackman
 
Svakako najpoznatiji na ovom popisu jest glumac Hugh Jackman, za kojim i danas lude brojne obožavateljice, iako za njega od 1995. godine postoji samo jedna žena. Njezino ime je Deborra-Lee Furness, koja je glumca osvojila i prije dolaska u Hollywood, dok su u rodnoj Australiji snimali televizijsku dramu "Corelli". Razlika među njima iznosi 13 godina, no to nije spriječilo Hugha da Deborru zaprosi samo 3 mjeseca kasnije. Par je i dalje u sretnom braku.
 
 
2. Nick Cannon
 
Glumac i pjevač Nick Cannon, zapravo je najpoznatiji po 6-godišnjem braku s glazbenom divom Mariahom Carey, koji je neslavno propao, a par je još dugo povlačio "prljavi veš" po naslovnim stranama časopisa. Njihova ljubavna priča započela je u travnju 2008. godine, iako je Nick od nje mlađi punih 11 godina. Par je dobio i blizance Moroccana i Monroe, a često su u intervjuima isticali kako su srodne duše. No to "zauvijek" im nije predugo trajalo.
 
 
3. Aaron Taylor-Johnson
 
Mladi holivudski glumac postao je još zanimljiviji ionako znatiželjnoj javnosti, kada je oženio gotovo 24 godine stariju redateljicu Sam Taylor-Johnson, koja je najpoznatija po režiranju prvog nastavka erotske trilogije "Pedeset Nijansi Sive". Kada su počeli hodati, njemu je bilo 19, a njoj 42 godine. 2012. godine su se vjenčali, a danas imaju dvoje djece. "Ne uključujem se u razgovore o razlici u godinama. Kada bih prije čitao članke, uzrujao bih se. Što to uopće znači razlika u godinama? Ja je nisam primijetio kad smo se zaljubljivali jedno u drugo niti ju sad primjećujem. Ljudi koji me znaju, zovu me Benjamin Button - misle da sam ja stara, a ona mlada duša", otkrio je Aaron.
 
 
4. Ashton Kutcher
 
Nakon kraha braka s glumcem Bruceom Willisom, glumica Demi Moore prebacila se na mlađe muškarce, točnije na ljepuškastog Ashtona Kutchera, za kojeg se na kraju i udala. Razlika u godinama iznosila je punih 15 godina, a bivši par dugo je u Hollywoodu slovio kao odlični primjer da takvi parovi mogu odlično funkcionirati. No, par se razišao u studenom 2011. godine, nakon 6 zajedničkih godina, iako se njihov slučaj još neko vrijeme povlačio po sudovima. Nakon Demi, Ashton je započeo vezu sa sadašnjom suprugom Milom Kunis, s kojom danas ima i dijete.
 

5. Gabriel Aubry
 
Plavokosi maneken, široj je javnosti poznat i kao bivši suprug glumice Halle Berry, kojoj niti jedan brak nije potrajao. Nakon 5 godina, njih dvoje si je odlučilo reći "zbogom", i to u travnju 2010. godine. Gabriel je od slavne ljepotice bio mlađi čak 9 godina, a par ima i kćer Nahlu. Nakon razvoda, Gabriel je tražio alimentaciju u iznosu od 20 tisuća dolara mjesečno, kako njihovoj kćeri ništa ne bi bilo uskraćeno. U međuvremenu, glumica se udala za francuskog zavodnika Oliviera Martineza, no ni s njim ljubav nije dugo trajala. 
 
 
6. Justin Timberlake
 
Nekad davno, prije nego je postao uzoran suprug i otac, Justin Timberlake ljubio je 11 godinu stariju glumicu Cameron Diaz. Par se upoznao 2003. godine na Nickelodeon Kids Choice dodjeli nagrada, a prekinuli su 4 godine kasnije. I slavna plavuša danas je u sretnom braku, a njezino srce osvojio je roker Benjamin Madden.
 
 
7. John Mayer
 
Nepopravljivi holivudski ženskaroš, glazbenik John Mayer, osvojio je brojne slavne žene, poput Katy Perry, Lindsay Lohan i Taylor Swift, ali i 9 godina stariju Jennifer Aniston, s kojom je imao vrlo turbulentnu 1-godišnju vezu od 2008.-2009. godine. Šuška se kako joj je John bio vjeran, no nije niti pomišljao na brak, što njoj nije odgovaralo.
 
 
8. Jude Law
 
Čini se kako niti jedna holivudska lista ne može proći bez glumca Judea Lawa. Na ovu ga je doveo njegov brak sa 7 godina starijom Judie Frost. Par se vjenčao 1997. godine, a rastao 2003., a zajedno imaju troje djece. Razvod je potpisan u nešto više od 1 minute, a Judie je kao razlog navela "nerazumno ponašanje" svog supruga. Kasnije je tvrdila kako je zbog njega bila u depresiji te imale brojne zdravstvene probleme, no vrijeme je izliječilo sve rane, dok su navodno danas u korektnim odnosima.
 
 
9. Guy Ritchie
 
Slavni redatelj u braku s pop kraljicom izdržao je 8 godina, u razdoblju od 2000.-2008. godine. Iako je po mnogima ovdje presudila razlika od 10 godina te činjenica da pjevačica ima "divlju" osobnost, u kasnijim intervjuima, Madonna je otkrila kako je njihovom braku presudio nedostatak romantike. Nakon toga, ona je ljubovala s čak nekoliko mladih "pastuha", a kad kažemo mladih, mislimo na one od 20-ak godina.
 

10. Dwyane Wade
 
Slavni NBA košarkaš, popularnu je glumicu Gabrielle Union, osvojio unatoč razlici od 10 godina. Iako je par 2013. godine obznanio prekid, ljubav je ipak pobijedila, a sudbonosna "da" izgovorili su u rujnu 2014. godine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.