Nisu više pume: Postoji novi naziv za starije žene koje vole mlađe muškarce

Foto: Getty

ONE bi trebale biti ono što jesu, bez obzira na mišljenje dvoličnog društva.

S jedne strane, postoje stariji muškarci koji hodaju s mlađim ženama i to je s vremenom postalo sasvim uobičajeno. S druge strane, postoje starije žene koje hodaju s mlađim muškarcima, što društvo još uvijek ne može podnijeti.



No na licemjerstvo koje nas okružuje već smo navikli, a ove žene dosad su se nazivale s dva naziva: prvi je Gospođa Robinson, prema glavnoj ženskoj ulozi u filmu "Diplomac " iz 1967. godine, u kojem starija gospođa zavodi 20-godišnjeg studenta, sina suprugovog prijatelja, a zatim i pume, u smislu velikih mački grabežljivica.


Tko su slavne pume? Sharon Stone, Madonna, Demi Moore, Joan Collins, Robin Wright, a svakako najpopularnija trenutno je Brigitte Macron, prva dama Francuske, koja je od svog supruga Emmanuela starija 24 godine.



I dok je razlika u godinama identična između američkog predsjedničkog para Trump, brak Macronovih ipak izaziva više zgražanja. A da bi skinula ljagu s imena takvih žena, britanska spisateljica Bibi Lynch predložila je novo ime za takve žene - WHIP, Women who are Hot, Inteligent and in their Prime, odnosno, žene koje odlično izgledaju, inteligentne su i u svojim najboljim godinama života.



"Omalovažavanje seksualno poželjnih i samopouzdanih žena koje hodaju s mlađim muškarcima službeno je zastarjelo i pomalo jezivo ponašanje", izjavila je Bibi te priznala da otkad je ušla u peto desetljeće, počeli su joj se udvarati puno mlađi muškarci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.