Nisu nam mogle promaknuti skupe dizajnerske espadrile na nogama ove stajliš Dubrovkinje

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

ESPADRILE već godinama dominiraju ljetnim trendovima u obući, a ove sezone posebno se izdvojio jedan model.

Riječ je o vjerojatno najskupljim espadrilama na svijetu s potpisom luksuzne modne kuće Chanel za koje je potrebno izdvojiti 570 funti, odnosno malo više od 4800 kuna, što je zaista visoka svota za obuću načinjenu od platna i špage. 

No iako su u prodaju prvi put lansirane još prije pet godina te su među modnom elitom već stekle kultni status, ove godine postale su posebno popularne zahvaljujući Instagramu koji su preplavile, a i na Googleu su početkom proljeća bile najpretraživanija obuća. A po čemu su toliko posebne, najbolje je demonstrirala jedna Dubrovkinja koja je jučer Stradunom prošetala upravo u njima.

Osvojila nas je već svojom lijepom bijelom haljinom, komadom koji preko ljeta uvijek jamči stilske bodove, dok njenu krase i hit detalji sezone poput gumba i otkrivenih ramena. No pogled s haljine brzo nam je odlutao na njene Chanelove bež espadrile s crnim vrhom i logom načinjenim od bisera, detaljem koji je već neko vrijeme jako popularan dodatak na odjeći, obući i drugim modnim dodacima.

Skupe espadrile u trenu su podigle njen outfit na novu razinu, a moramo primijetiti i da ih je odlično uskladila s torbicom u iste dvije boje te je dokazala da se zaista radi o statement komadu koji jamči poglede. A da su espadrile općenito ovog ljeta ponovno na vrhuncu popularnosti, potvrdile su i brojne druge dame sa Straduna koje su isti dan prošetale u jeftinijim, ali jednako efektnim modelima:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.