Nakon što je izbačen iz kuće: Bivši zaručnik Iggy Azaleae pokušava ju vratiti Drakeovim pjesmama

Foto: Splash News, Instagram

POKUŠAVA li ju on to vratiti natrag?

Reperica Iggy Azalea i njezin zaručnik, košarkaš Nick Young, prošlog su tjedna prekinuli zaruke na njezinu inicijativu, nakon preljubničkog skandala, u koji je Nick bio upleten u ožujku ove godine.
 
Podsjetimo, tada je Nickov suigrač, mlađahni D'Angelo Russell, za kojeg se jedno vrijeme šuškalo kako ljubi slavnu manekenku Kendall Jenner, objavio video, na kojem Nick navodno priznaje kako je prevario zaručnicu. Razgovor je započeo Russellovim pitanjem je li imao što s 19-godišnjakinjom iz noćnog kluba. Nickov glas se tada ne čuje na snimci, no pitanje "ti imaš 30, a ona 19?", dalo je odgovor na prethodno postavljeno pitanje. "Što je s Amber Rose?", pitao je D'Angelo kasnije, a Nick mu je odgovorio: "Ništa, ona zna moju curu".
 
 
Kolege iz kluba odmah su napali Russella, dok mu se Iggy zahvalila što je sve otkrio, no unatoč tome, plavokosa reperica ostala je sa zaručnikom, koji je kleknuo pred nju na proslavi njezinog 30. rođendana., u lipnju 2015. godine.
 
 
"Nažalost i iako volim Nicka, nisam uspjela obnoviti povjerenje u njega, što je postalo jasno posljednjih tjedana. Zaista mu želim sve najbolje. Nikada nije lako kada vam se razdvoje putevi s osobom, s kojom ste planirali budućnost. No, budućnost se može ponovno napisati, a od danas, moja je prazna stranica", objasnila je Iggy, no čini se kako se njezin bivši ne nosi tako lako s prekidom.
 
 
Nick je tako objavio video, na kojem pjeva Drakeovu pjesmu "View". "U potrazi za riječima, koje ti želim reći. Osamdeset posto toga je istina, što sam ti rekao... Mercedes coupe, kojeg još voziš, bio je za tebe i mene. Curo, doista ćeš provesti zimu s drugim, glumeći kako je on pravi...", samo su neki od stihova koje pjeva Nick, prije nego odlazi u drugu sobu i ispušta zvukove, koji zvuče kao plač. "Vratite ju", može se dalje čuti na snimci.
 
 
Nick je bio u društvu prijatelja, u kojima je očito pronašao utjehu nakon prekida zaruka i nakon što mu je reperica iselila stvari iz zajedničke kuće, ali i uzela automobil, koji mu je kupila, iako je to negirala.
 
No, čini se kako je Iggy odlučila...
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.