Nakon prekida s kockarom i preljubnikom, slavna glumica ponovno je sretna u ljubavi

Foto: Getty, Splash News

SLAVNA glumica ponovno je sretna i nasmijana.

Glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck u lipnju 2015. godine odlučili su se rastati nakon 12 godina braka. U lijepoj glumici Ben je pronašao utjehu nakon prekida zaruka s još jednom Jennifer, pjevačicom Jennifer Lopez, a bilo je to sredinom davne 2004. godine.
 
 
No, druga Jennifer u njegov je život ušla još 2001. godine, na setu filma "Pearl Harbor", a zatim i 2003., kada su zajedno snimili film "Daredevil", no ljubav je planula tek kasnije. Godinu dana nakon toga, par se vjenčao na privatnoj ceremoniji na kojoj su bila samo dva gosta.
 
No, nakon objave razvoda na površinu su počele plivati tajne, jedna za drugom i to poprilično mračne. Ben je odmah dobio epitete alkoholičara, kockara i preljubnika, a prevara s atraktivnom dadiljom svoje djece navodno je bila samo kap koja je prelila času strpljenja glumice.
 
 
Ben je sve napise odmah nazvao "smećem", no Jennifer je u jednom intervjuu iz 2016. godine na neki način potvrdila glasine. "Bili smo razdvojeni mjesecima prije nego sam saznala za dadilju", izjavila je tada.
 
 
Ubrzo nakon toga, Ben je svijetu predstavio novu djevojku, producenticu showa "Saturday Night Live", Lindsay Shookus, za koju se priča da mu je dugo bila ljubavnica no glasine nikada nisu potvrđene. A čini se kako je i Jennifer vraćena vjera u ljubav, jer se posljednjih dana ne odvaja od misterioznog muškarca te ne skida veliki osmijeh s lica.
 
Par je prošetao zagrljen Los Angelesom, a nekako čisto sumnjamo da ćemo saznati detalje njihovog odnosa, jer je glumica oduvijek vrlo pažljiva kada je u pitanju povlačenje privatnog života po medijima.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.