Najvažnija uloga u novim epizodama Tračerice ponovno je pripala istoj glumici

Foto: YouTube screenshot, EPA-EFE

OD kada se doznalo da stižu nove epizode serije Tračerica mnogi obožavatelji nadaju se povratku nekih od glumca iz originalne postave u njima.

Sada su iz HBO-a potvrdili da će se jedna glumica iz starih sezona pojaviti i u novima. Riječ je o glumici koja se pojavila u svim dosadašnjim epizodama, ali samo glasom jer je utjelovila naratoricu serije odnosno "tračericu", a radi se o Kristen Bell.

"Bila sam oduševljava kada su me kreatori serije pozvali da glumim i u novim nastavcima jer je to jedan od najlakših poslova koji sam ikad radila," našalila se Bell u intervjuu za Variety.

Kreatori serije Josh Schwartz i Stephanie Savage najavili su i da će glumačka ekipa u novim epizodama biti puno raznovrsnija nego u starima.

"Glavne uloge neće pripasti samo bijelcima i bit će i puno više queer sadržaja", otkrio je Safran za Glamour, ali nije odao nijedno drugo ime.

Ono što je za sad poznato o novoj sezoni je da će se snimiti 10 epizoda serije u trajanju od sat vremena. Kratak sadržaj otkriva i da će se u novim epizodama dotaknuti aktualnih tema, poput društvenih medija i online privatnosti koje su promijenile dinamiku današnjih srednjih škola, a poznato je i vrijeme radnje. 

"Osam godina nakon gašenja originalne web stranice, nova generacija tinejdžera iz privatne srednje škole u New Yorku upoznaje se s društvenim nadzorom Tračerice. U seriji će se prikazati koliko su se društveni mediji, ali i New York, promijenjeni tijekom minulih godina," piše u kratkom opisu sadržaja.

Podsjetimo, serija Tračerica se emitirala od 2007. do 2012. godine, imala je šest sezona i ukupno 121 epizodu, a temeljena je na seriji istoimenih knjiga autorice Cecily von Ziegesar. Glavne likove glumili su Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Ed Westwick, Chace Crawford i Taylor Momsen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.