Možda vam njezino zanimanje ide strašno na živce, no njezin stil je tako dobar

Foto: Splash News, Instagram
 
PRATITE li modni svijet, njezino ime vam je itekako poznato.
 
Posljednjih nekoliko godina, a posebno mjeseci, svjedoci smo epidemije modnih, beauty i lifestyle blogera, YouTube zvijezda te influencera koji su ljudima opasno počeli ići na živce baš zato što je danas, čini se, to baš svatko.
 
 
Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ljudima nije jasno što oni točno rade te čime inspiriraju druge ljude, a često se misli kako ne rade ništa više od žicanja besplatne odjeće, proizvoda, putovanja, smještaja i slično.
 
 
Iako je činjenica da neki rade upravo to, te si uzimaju za pravo biti bahati, misleći kako su prave zvijezde, postoje i oni koji su se pojavili prije velike najezde i koji su na tome izgradili pravo carstvo, no ostali normalni i skromni.
 
 
Jedna od njih je svakako 29-godišnja Camila Coelho, prelijepa Brazilka s američkom adresom koja je prve video uratke počela objavljivati 2010. godine, a danas ima milijunske sljedbenike na najpopularnijim društvenim mrežama.
 
 
A upravo je ona posljednjih dana jedna od blogerskih zvijezda na Tjednu mode u New Yorku, a ulicama modne metropole prošetala je u vrlo zanimljivim kombinacijama, no posljednjom je jednostavno oduševila.
 
 
U kombinaciji uske, bijele suknje s kristalićima i elegantnim prorezom te veste u hit žutoj boji, Camila je izgledala perfektno, a dobrom dojmu pridonijele su i elegantne, bijele štikle, zanimljive sunčane naočale te elegantna, plava torbica koju je držala u ruci.
 
 
Iako se mnoge žene ne usude nositi žutu iz nekog neutemeljenog straha, ova boja posljednjih tjedana osvaja brojne poznate i manje poznate dame koje ju odlični kombiniraju te polako, ali sigurno, uklanjaju s popisa boja koje treba izbjegavati.
 
 
 
Pogledajte još neke njezine stajlinge iz New Yorka jer tko zna, možda baš ovdje pronađete inspiraciju za neki od vaših sljedećih outfita.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.