Morao je prodati puno čarapa za to: Rob Kardashian poklonio zaručnici skupocjeni Lamborghini

Foto: Snapchat, Instagram, Splash News

PRVO je dobila dijamantni prsten, a sada i skupocjeni auto.


Mlađi brat slavnih Kardashianki, Rob, nedavno se zaručio s jednom od najvećih mrziteljica slavne reality obitelji, starletom i bivšom striptizetom Blac Chynom.

Bivšoj zaručnici sadašnjeg dečka svoje polusestre Kylie, Rob je tako prvo na ruku stavio gigantski dijamantni prsten, u vrijednosti od vrtoglavih 325 tisuća dolara, a sada je slavna starleta dobila još jedan poklon.



Radi se o ljubičastom Huracan Lamborghiniju, koji košta 200 tisuća dolara, a par je odmah pozirao pored njega za društvene mreže, s time da je njezin osmijeh bio nešto veći, s razlogom.

S obzirom da se Rob, kojeg često nazivaju "crnom ovcom obitelji", 3 godine nije pojavio u obiteljskom showu, a i ne znamo da li mu prodaja čarapa ide baš tako dobro, mnogi su se s pravom zapitali otkud mu novac za sve ove stvari, kojima tetoši zaručnicu, s kojom je u vezi od siječnja ove godine.



"Ništa ne snimam, samo pokušavam biti sretan", otkrio je nedavno paparazzima, koji su ga čekali na aerodromu u Los Angelesu, komentirajući glasine kako će se on i Blac Chyna pojaviti u showu, koji je i proslavio sve članove obitelji Kardashian, a čija će 12. sezona biti emitirana 1. svibnja.


Navodno je starleta tražila milijun dolara za svoju pojavu u showu, iako se šuška kako je s 2 godine starijim Robom, samo kako bi se osvetila njegovoj obitelji. Iako nam to zvuči kao pilot neke meksičke sapunice, tko bi to sa sigurnošću znao.

Jedino što znamo jest kako će slavna starleta itekako uživati u svom poklonu...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.