Moglo bi biti gadno: Počeo otvoreni rat između glavnih glumica "Seks i grada"

Foto:Getty, Instagram

CURE su bile prijateljice samo u legendarnoj seriji.

Radi o glumicama Kim Cattrall  i Sarah Jessici Parker, glavnim glumicama legendarne serije "Seks i grad".



Iako se već odavno zna da cure nisu u dobrim odnosima, a navodno je Kim odbila snimanje trećeg nastavka filma upravo zbog Sarah, mislile smo kako su ipak zakopale ratnu sjekiru, no čini se da nisu.



Potvrdila je to sama Kim na Instagramu kada je kolegici slikom jasno poručila: "Ne trebam tvoju ljubav ni podršku u ovakvim tragičnim trenucima Sarah Jessica Parker", što se odnosilo na smrt njezina brata.

"Danas me upitala majka 'kad ćete ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi obitelj. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi se prikazala dobrom djevojkom", poručila joj je Kim ispod slike.

Iako možda nikada nećemo saznati što je to Jessica točno napravila Kim, šuška se kako je sve počelo time što je Jessica kao Carrie Bradshaw imala puno veću plaću nego ostale glumice, a Samanthu je to jako razljutilo.

Kako god bilo, otvoreni rat je počeo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.