Modne lekcije sa špice: Kako složiti zanimljiv, potpuno crni outfit

Foto: Luka Šangulin/Index

ZAGREBAČKA špica uvijek vrvi modnom inspiracijom. 

Domaće djevojke pomno prate svjetske modne trendove pa smo tako imali prilike vidjeti povratak trenda koji su obožavale Spajsice i modnog hita iz 80-ihprimjer savršenog elegantnog outfita i još mnogo sjajnih odjevnih kombinacija. 

Stilski osviještenoj ekipi pridružile su se i dvije prijateljice koje su svojim sjajnim crnim outfitima svima održale modnu lekciju. 

Iako vam kada pomislite na crni outfit isprva na pamet padne dosadan i jednoličan look u kojem se nemoguće istaknuti, ove djevojke dokazuju da to zbilja nije tako. Prva djevojka zna da sa spojem krzna i kože ne možete pogriješiti pa je zato iskombinirala uske kožne hlače i krznenu bundu, a cijeli je outfit upotpunila sportskim bijelim tenisicama i beanie kapom. 

Druga se djevojka odlučila za nešto elegantniji crni outfit pa je pažnju plijenila plišanim hlačama trapez kroja, čizmama s visokom potpeticom te zimskom jaknom koja se nevjerojatno dobro uklopila u ovaj look. 

Baš poput njene prijateljice, i ona je odlučila monotoniju crnila razbiti bijelom bojom, a to je učinila klasičnom bijelom majicom s kojom je zbilja nemoguće pogriješiti.

Sviđaju li vam se outfiti ovih stajliš prijateljica?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.