Moćni komad kojim su slavne dame zamijenile haljine na prestižnom festivalu

Foto: Splash

U TIJEKU je 75. Filmski festival u Veneciji i talijanski grad su preplavile brojne poznate holivudske face.

Glumice, manekenke i brojne druge slavne dame uskočile su u elegantna izdanja, kako za dnevne evente, tako i za crveni tepih, no na naše iznenađenje, mnoge od njih odlučile su ove godine glamurozne haljine zamijeniti jednim moćnim trendom.

Glumice Naomi Watts, Trine Dyrholm, Cate Blanchett i Chloë Grace Moretz demonstrirale su sve čari ženskih odijela koja, osim što djeluju moćno, jamče elegantan izgled te su savršena alternativa haljinama na svečanim događajima poput ovog.

21-godišnja Chloe se, za razliku od njenih starijih kolegica koje su nosile odijela u bijeloj boji, odlučila za nijansu lavande koja se pokazala jednako elegantnim odabirom i osigurala joj poglede na prvom danu prestižnog filmskog festivala.

Lila odijelo odvažno je iskombinirala s cipelicama bordo nijanse i statement torbom te look upotpunila jednostavnom bijelom majicom.

Druge glumice su svoja bijela odijela iskombinirala i s bluzama u istoj boji te su bjelinu razbile cipelama u drugim bojama. Kate i Trine odabrale su crne, a Naomi zlatne te su potvrdile da bijela boja uvijek jamči elegantan izgled, pogotovo kada se radi o najmoćnijem ženskom trendu prošle sezone koji će, očigledno, i u nadolazećoj nastaviti svoju modnu dominaciju.

Osim njih, trend je potvrdila i glumica Blake Lively koja je već prošetala u nekoliko savršenih ženskih odijela za jesen, a njenih izdanja možete se prisjetiti OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.