Mirjana Mikulec otkriva kako ovih blagdana ukrasiti dom crvenim detaljima

Foto: Darko Mihalić

KADA su božićne dekoracije u pitanju, crvena boja kraljica je svih dekoracija. 

Tako nam je otkrila poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, čije ideje vrlo rado gledamo i primjenjujemo, kada je u pitanju uređivanje i dekoriranje životnog prostora.
 
 
 
 
S crvenom ne možete pogriješiti. Ako niste stručnjak za dekoriranje i uvijek mislite da vam nedostaju ideje, s crvenom ćete si olakšati posao. Ubacite u prostor par prigodnih detalja u toj jarkoj boji, poput ukrasnih jastuka, vaza i zdjelica za bombone i već ste postigli blagdanski ugođaj, a kada se zasitite lako sve vratite na staro. 

 
 
Dekoriranje prostora određeno je nekim bitnim smjernicama koje nameće vaš dom. Ako je on minimalistički uređen tada odlično podnosi sve stilove dekoriranja i moguće je čak dodati i neke manje komade namještaja, koji će naglasiti atmosferu blagdana. Crveni stolić sa svijećama i krzneni tabure odlični su kandidati za vaš prostor.
 
 
 
Interijeri koji su  već jasno stilski određeni  i karakterni  svakako iziskuju više pažnje kod biranja dekoracija koje se moraju savršeno uklopiti u zadane okvire i biti smislena nadogradnja dizajna. Tada je najbolje koristiti paletu boja koja je već u prostoru, kao i materijale.
 
 
 
Svakako imajte na umu da je za dekoriranje i ugođaj vašeg doma dovoljno samo malo detalja, ne treba pretjerivati da biste osjetili čarobnu transformaciju prostora, otkriva Mirjana.      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.