Melania izgleda savršeno u suknji na koju mogu zaboraviti i neke puno mlađe žene

Foto: Getty

JOŠ jedno upečatljivo izdanje glamurozne Prve dame SAD-a.

Otkad je preuzela ovu titulu, 47-godišnja Melania Trump ne griješi kada je u pitanju moda, iako gotovo svaka njezina kombinacija naiđe na brojne kritike, što zbog skupoće krpica, što zbog neprimjerenosti.



Kako god bilo, činjenica jest kako zanosna Slovenka još uvijek ima tijelo iz snova, baš kao što ga je imala u zlatnim 90-im godinama prošloga stoljeća kada je bila jedna od traženijih manekenki, baš kao što su to bile Cindy, Linda, Christy, Claudia i ostale.

Upravo zato Melania si i u petom desetljeću može dopustiti nositi baš svaki odjevni komad koji poželi, pa čak i onaj na koji je većina žena u njezinim godinama odavno zaboravila jer ne sakriva mane, nego baš suprotno. Radi se o uskoj, kožnoj suknji.



Za nedavni službeni put sa suprugom u Ohio, Melania je uskočila u jednu glamurozne boje konjaka koju je iskombinirala na žutu dolčevitu, žuti kaput te leopard štikle, a look je upotpunila torbom i rukavicama u identičnoj boji suknje.



No ovo nije prvi put da Melaniju viđamo u kožnoj suknji ili kožnom komadu, jer sigurno se još dobro sjećate njezine narančaste suknje iz svibnja 2017. godine kojom je jednostavno oduševila.



Ne smijemo zaboraviti niti kožne, bordo hlače koje je nosila na prvi dan 2018. godine te nam time najavila kako će i u ovoj godini pomno paziti na ono što nosi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.