Margot Robbie potvrdila povratak najglamuroznijeg modnog dodatka na crveni tepih

Foto: EPA-EFE, Cover Images

DOK je glamur još bio imperativ na crvenom tepihu, većina slavnih dama nosila je jedan modni dodatak koji je s vremenom pao u zaborav.

No sada su ga u modu vratili Giambattista Valli, Valentino, Givenchy i brojni drugi poznati dizajneri, a trend je u kratkom roku ponovo osvojio i holivudske zvijezde.

Riječ je o visokim rukavicama, takozvanim opera-rukavicama, koje jamče dozu drame i starog holivudskog glamura svakom outfitu, a posljednja slavna dama koja je to potvrdila je glumica Margot Robbie.

Lijepa Australka se na britanskoj premijeri svojeg novog filma Birds of Pray pojavila u zanimljivoj crnoj kombinaciji s voluminoznom dugačkom suknjom i oskudnim topićem od perja, a sve je začinila satenskim ružičastim visokim rukavicama. Cijelu njezinu kombinaciju potpisuje brand Dries Van Noten.

Prije Margot, povratak visokih rukavica na crveni tepih potvrdile su Blake Lively na premijeri svog novog filma The Rhythm Section, Ariana Grande na Grammyjima, Zoe Kravitz na dodjeli nagrada SAG te Rihanna koja ih je među prvima nosila na dodjeli nagrada British Fashion Awards u prosincu 2019. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.