Mama je od nje napravila kraljicu šoubiznisa, a dala joj je i odličan beauty savjet

Foto: Instagram

KIM Kardashian, baš kao i njene sestre, planetarnu popularnost mogu ponajviše zahvaliti svojoj mami.
 
Mozak iza cijele operacije Kardashian, Kris Jenner, posvetila je svoj život tome da osigura svojim kćerima svjetsku slavu i bogatstvo i sada sigurno zadovoljno trlja dlanove. Danas su njene kćeri uzor djevojkama diljem svijeta koje žele izgledati poput njih, a slavne sestre i svoj izgled mogu djelomično zahvaliti beauty trikovima svoje mame.
 
 
Ako ste mislili da Kardashianke koriste isključivo skupe kozmetičke proizvode, onda će vas sigurno iznenaditi ovaj trik za njegu lica koji je Kim Kardashian podijelila na svojoj web stranici, jer je potpuno besplatan.
 
Slavna starleta otkrila je da ju je mama naučila da lice nakon umivanja protrlja vrućim ručnikom te tako ukloni mrtve stanice kože. 
 
 
Piling je ključan dio beauty rutine za blistavu i čistu kožu, a vrući ručnik imat će isti efekt kao i neki skupocjeni kozmetički proizvod, navodi Kim, što potvrđuje i njen besprijekorni ten, a 37-godišnja reality zvijezda otkrila je i da će tom beauty triku naučiti i svoje kćeri, North i Chicago, kada odrastu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.