Ljupku Gojić nije briga za modna pravila: Iskombinirala hrpu uzoraka i oduševila

Foto: Instagram

U MORU istih modnih stilova stil manekenke i modne dizajnerice pravo je osvježenje. Umjesto jednoličnih kombinacija, Ljupka Gojić Mikić rado slaže zanimljive, drugačije i odvažne outfite na koje je nemoguće ostati ravnodušan.

Uvijek drugačija, redovno iskače iz mase, i to često u riskantnim komadima koje druge dame izbjegavaju. Nedavno je otkrila i da se u njenom ormaru skriva savršena ljetna haljina, a potom je oduševila prošetavši u zanimljivoj haljini koje se ni vojvotkinje ne bi posramile.

No, ovog puta je otišla korak dalje. Odlučila je ignorirati nepisano modno pravilo koje zabranjuje kombiniranje dva različita uzorka te ih je, u znak bunta, iskombinirala čak tri!

Točkice, prugice i cvjetni uzorak našli su svoje mjesto u njenom posljednjem outfitu kojim je još jednom dokazala da potpuno zasluženo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Preko točkaste haljine s romantičnim valovima odjenula je kaftan u boji lavande koji krasi zanimljiv i decentan cvjetni uzorak. Kao da to samo po sebi ne bi bilo dovoljno efektno, kosu je pokupila šarenom prugastom maramom.

Bravo, modna odvažnost se još jednom isplatila!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.