Lijepa voditeljica mamila poglede na zagrebačkoj špici u nespojivoj kombinaciji

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

ZAGREBAČKE ulice danas su posebno živnule, što zbog lijepog vremena, što zbog Badnjaka, i nije se bilo lako istaknuti u masi ljudi koji su preplavili centar grada.

No to je ipak pošlo za rukom lijepoj domaćoj voditeljici Miji Kovačić koja je svojom neobičnom kombinacijom ukrala sve poglede na zagrebačkoj špici.

Poznata brineta je u svojem outfitu spojila nespojivo, odnosno elegantan i vrlo poseban crni kaput s izvezenim detaljima i puf rukavima tričetvrt dužine te kričavo narančastu trenirku koju je bilo nemoguće ne primijetiti. Uz sve je odjenula i svjetlucavu crnu majicu sportskog kroja preko koje je prebacila lakiranu crnu torbicu, a na nogama je nosila vječno popularne crno-bijele tenisice Vans.

Voditeljici ovo nije prvi put da je vidimo u sportsko-elegantnom izdanju i jedna je od najvećih ljubiteljica ovog trenda među poznatim Hrvaticama. No s obzirom na to da se radi o jako rizičnom trendu, pogreške se mogu omaknuti i najboljima, a nismo sigurni je li se upravo to sada dogodilo i Miji.

Što vi mislite?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.