Lara Croft oduševila haljinom u Londonu, no gledalo se i u njezinog supruga

Foto: Splash News

MLADA glumica i Oskarovka ovih je dana u Londonu.

Radi se o 29-godišnjoj Šveđanki Aliciji Vikander koja je trenutno "vruća holivudska roba" jer upravo je ona nova Lara Croft.



Zgodna glumica s nepogrešivim ukusom za modu tako je sinoć promovirala film o akcijskoj junakinji u Londonu, a tom prilikom uskočila je vrlo zanimljivu cvjetnu haljinu s potpisom Louisa Vuittona čije su se kreacije nosile i tijekom nedavne dodjele Oscara.

Haljina je imala elegantni prorez, volane na rukavima te lagani dekolte, a Alicia ju je savršeno iskombinirala na zlatne sandale s remenjem, decentnim nakitom te pomalo zaboravljenom frizurom repa s gumicama koja joj je stajala fantastično.



Njezin suprug, 40-godišnji glumac Michael Fassbender bio je s njom na premijeri no džentlmenski je pustio da njegova lijepa supruga bude čitavu večer u centru pažnje pa nije niti pozirao s njom na crvenom tepihu.



Podsjetimo, par se upoznao na setu filma "The Light Between Oceans", a počeli su hodati u prosincu 2014. godine. U filmu je Alicia, koja je sa svega 26 godina dobila Oscara, glumila njegovu suprugu, no očevici tvrde da se kemija s platna momentalno preselila u stvarni život.

Tajno vjenčanje održano je prošlog listopada na Ibizi, a par među kojim je čak 11 godina razlike, nikada nije hio pričati o detaljima veze, kao ni vjenčanja.



Tako sumnjamo da će javnost ikada vidjeti što je Alicia nosila na svoj najvažniji dan, iako je dotična često na listama najbolje odjevenih glumica, što je dokazala i posljednjih dana promovirajući spomenuti film.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.