Lana Klingor nije odoljela hlačama koje izdužuju noge i laskaju svakoj figuri

Foto: Instagram

Udobne i praktične, hlače širokih nogavica upečatljiv su modni komad koji može nositi baš svatko. Osim toga, lako se kombiniraju, a vrlo lako će se uklopiti i u svaki stil. Sve to vjerojatno je navelo i Lanu Klingor Mihić da se zaljubi u ovaj proljetni trend koji je već zavladao modnim pistama, ali i pronašao svoje mjesto u ormarima brojnih svjetskih trendseterica.

Ona je odabrala hlače u riskantnoj, ali efektnoj bijeloj boji koja najbolje naglašava njenu vitku figuru, a kombinirala ih je uz klasičnu ljubičastu majicu dugih rukava te štikle. Ovakva kombinacija je idealna ako tražite nešto u čemu ćete jednako dobro izgledati i tijekom dana na poslu, ali i tijekom večernjeg druženja s prijateljima.

Lagani materijal i visok struk koji krasi ovaj model hlača naglašava ženstvenu siluetu te na odličan način spajaju eleganciju i ležernost. Zahvaljujući zanimljivom kroju, hlače visokog struka i širokih nogavica pun su pogodak ako tražite upečatljive, ali i udobne odjevne komade. Osim toga, nude bezbroj mogućnosti pa ćete jednako dobro izgledati ako ih odjenete u nekoj od dnevnih varijanti, ali i ako se u njima pojavite na vjenčanju.

Antonija Stupar Jurkin se, s druge strane, odlučila za klasičnu crnu haljinu koju je začinila zanimljivim kaubojskim čizmama koje obožavaju mnoge svjetski poznate trendseterice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.