Kreacija od 20 tisuća kuna: Haljina ove pjevačica bila je najskuplja na Dori

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL, Promo

SINOĆ je u Opatiji, nakon devet godina stanke, održan hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije – Dora.

Na pozornici su se izredala brojna poznata, ali i neka nova lica, a nas je, kao i uvijek, najviše zanimalo što je tko obukao. Srećom, izvođači nas na tom polju nikako nisu iznevjerili i bilo je tu zbilja zanimljivih izdanja. A dama koja se posebno istaknula svojim stajlingom je bivša pjevačica Teške industrije, Lea Mijatović, koja je nosila i, kako doznajemo, najskuplju kreaciju na ovogodišnjoj Dori.

Riječ je o haljini s potpisom domaćeg dizajnera Ivana Alduka u čiju je izradu utrošeno više od sto sati ručnog rada, 30 metara tkanine i najfinije čipke, što se svakako i vidi na ovoj impresivnoj toaleti s jednim otkrivenim ramenom.

Kako odaje dizajner, ovo je najskuplja Alduk kreacija u posljednjih deset godina, a cijena joj je 20 tisuća kuna te još nije sigurno hoće li se naći u prodaji ili ne.

„Ova haljina je kreirana za Leu i njen nastup na Dori, namjenski je izrađivana da se uklopi u minimalističku kulisu koju smo isto tako osmislili te da fokus stavi na iskusnog izvođača i lijepu pjesmu, a ne na sporadične vizualne elemente“ rekao je Ivan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.