Kourtney Kardashian zabrinula fanove posljednjom fotografijom iz teretane

Foto: Instagram

I DOK Khloe oduševljava fanove svojom tjelesnom transformacijom, Kourtney je iste zabrinula.

Najstarija sestra Kardashian, 36-godišnja Kourtney prošlog je ljeta prekinula 9-godišnju vezu s partnerom Scottom Disickom, s kojim ima troje djece, a nedavno je priznala i kako pati od anksioznoti.
 
 
Utjehu je zatim potražila navodno u mlađahnom Justinu Bieberu, s kojim je viđena nekoliko puta, ali i u teretani, pod utjecajem svoje sestre Khloe, koja je postala prava ovisnica te napornim treninzima skinula gotova 15 kilograma.
 
Cure se redovito hvale svojim postignućima na Instagramu, no posljednja slika pomalo je zabrinula fanove, s obzirom da je na njoj Kourtney pokazala rebra, zbog čega su brojni fanovi počeli komentirati kako bi mogla nešto pojesti.
 
Iako je mama Kourtney uvijek pazila na svoje tijelo, fanovi su komentirali kako je ovoga puta možda malo pretjerala te kako je jednostavno premršava.
 
 
36-godišnja Kardashianka prije nekoliko je tjedana priznala kako ju je strah single života s troje male djece, 6-godišnjim Masonom, 3-godišnjom Penelope i 1-godišnjim Reignom, i to nakon gotovo desetljeća provedenog sa Scottom.
 
"Svatko se nosi s teškim vremenima na svoj način. Ja nisam živčana osoba, ali se zato povlačim u sebe te gotovo da ne mogu jesti. No, tjeram se da budem što zdravija. Za mene je vježbanje lijek za dušu prije svega. Ljudi brzo osuđuju, a ne znaju koja je pozadinska priča", otkrila je.
 
Mi se nadamo kako će Kourtney uskoro riješiti sve probleme, a možda i pronaći novu ljubav.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.