Kourtney Kardashian objavila fotku u bikiniju s tangama, njen dečko napisao ljubomorni komentar

Foto: Instagram

IAKO je cijeli svijet već navikao na golišave fotke Kardashianki na društvenim mrežama, čini se da mlađahni dečko 39-godišnje Kourtney Kardashian još uvijek nije.

Najstarija sestra iz klana objavila je na svojem Instagramu fotografiju na kojoj pozira u cvjetnom bikiniju s tanga gaćama i velikom slamnatom šeširu.

Očekivano, Kardashianke je u kratkom roku na društvenoj mreži skupila milijune lajkova i komplimenata, uključujući i komentar njene sestre Kendall Jenner u kojem je pohvalila njenu stražnjicu, piše E! News. No jedini kojem se nije svidjela ova golišava fotka Kourtney jest njen 14 godina mlađi dečko, maneken Younes Bendjima. 

Kako navodi stranica The Shade Room, 25-godišnji Younes ostavio je ispod Kourtneyine fotke ljubomorni komentar kojeg je kasnije obrisao no njima nije promaklo što joj je napisao.

"To trebaš pokazati da bi skupila lajkove?", napisao je Younes u izbrisanom komentaru, a brzo je dobio što je zaslužio.

Obožavatelji Kourtney Kardashian koji su također uočili njegov komentar, odlučili su mu vratiti istom mjerom te su ispod njegove fotke na Instagramu na kojoj ne nosi majicu svi redom pisali isti komentar koji je on ostavio Kourtney.

No čini se da nijedno od njih nije sve ovo shvatilo toliko ozbiljno jer su obje fotke još uvijek na njihovim profilima, a izvor blizak obitelji Kardashian nedavno je potvrdio da je Younes divan prema Kourtney i njenoj djeci.

"Younes se odlično snalazi s djecom i uživa u njihovom društvu. Zajedno izgledaju kao jedna velika sretna obitelj", rekao je izvor za E! News.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.