Kourtney Kardashian je pružila još jednu priliku svojoj staroj ljubavi

Foto: Instagram

I DOK su godinu na izmaku obilježili prekidi mnogih slavnih parova kojih se možete prisjetiti OVDJE, pred kraj 2019. rasplamsale su se i neke stare vatre.

Slavna starleta Kourtney Kardashian tako će svoju "single" godinu ipak završiti kao zauzeta žena, i to u vezi s jednom svojom starom ljubavi. No ako ste prvo pomislili na oca njezine djece Scotta Disicka, moramo vas razočarati jer ipak nije riječ o njemu, već o alžirskom boksaču Younesu Bendjimi koji je od nje mlađi čak 14 godina.

Njih dvoje upoznali su se na pariškom Tjednu mode 2016. godine te su nedugo nakon toga prohodali, a u vezi su bili do kolovoza 2018. godine. Da su ponovo zajedno, suptilno je potvrdila Kourtney na svojem Instagramu u galeriji fotografija s obiteljske blagdanske proslave.

Na sedmoj fotki u galeriji Kourtney i Younes poziraju zagrljeni pored velike jelke, a da su se zbilja pomirili, potvrdio je i izvor blizak starleti za časopis People, no nije otkrio ni kada ni kako.

A čini se da se Kourtney svo ovo vrijeme potajno nadala pomirenju s Younesom jer nikada nije izbrisala njihove zajedničke fotke s Instagrama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.