Kim progovorila o sestri koju je dečko prevario: "To je tako sjebano"

Foto: Instagram

KHLOE Kardashian nedavno je rodila dijete i to nakon što je saznala da ju je dečko, Tristan Thompson, prevario.

Kako je tada objavljeno, Khloe je uslijed stresa zbog prevare rodila ranije, a iako su svi očekivali brzu reakciju obitelji Kardashian, do toga je došlo tek jučer.

Naime, Kim Kardashian gostovala je u talk showu Ellen u kojem je prokomentirala situaciju u kojoj se našla njena sestra.


"Svi smo navijali za Khloe"

"Uopće ne znam kako bih to opisala, jednostavno je toliko sjebano", rekla je Kim u kratkom klipu koji se emitirao kao najava emisije koja će u cijelosti biti prikazana za dva dana.

"Svi smo navijali za Khloe, i dalje navijamo! Ona je tako jaka i daje sve od sebe. Ovo je još jedna jako tužna situacija", rekla je Kim.

Kim je između ostaloga rekla i kako je puno naučila iz cijele drame koja je uslijedila nakon prekida između njezinog brata, Roba Kardashiana i Blac Chynae, koji također imaju kćer.

"True će sve to vidjeti jednog dana"

"Nekako sam s bratom postavila pravilo da, ako je u cijelu priču upleteno i dijete, ostat ću slatka, imat ću stila i neću govoriti ništa jako loše", rekla je Kim i pojasnila zašto.

"Pokušat ću ne govoriti ništa jako negativno, jer će jednog dana True sve to vidjeti. Jednostavno je toliko komplicirano", dodala je referirajući se na Khloeinu kćer True.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.