Kim Kardashian objavila fotku iz vremena kada joj je uzor bila Drew Barrymore

Foto: Splash, Instagram

KIM Kardashian je, baš kao i mnoge od vas, nekoć bila velika obožavateljica glumice Drew Barrymore.

Ona joj je čak jedno vrijeme bila i beauty uzor, što je sada otkrila fotkom iz prošlosti koju je objavila na svojem Instagramu i na kojoj ima istu frizuru kao Drew u devedesetima.

"Osmi razred. Drew Barrymore mi je tada bila sve", napisala je Kardashianka ispod fotke na kojoj ima kratku bob frizuru s dva pramena preko lica te ukosnicu sa žutim cvijetom. 

Vidite li sličnost? A da je još uvijek velika obožavateljica glumice otkrila je i kada joj je poslala besplatnu bočicu svojeg parfema u obliku emotikona.

Čini se da se Kiminim obožavateljima jako svidjelo kako je Kim izgledala u osmom razredu jer su je u komentarima obasuli komplimentima na račun njenog izgleda.

"Wow, osmi razred. Izgledaš puno starije", "Da sam barem ja tako izgledala u osmom razredu", neki su od komentara oduševljenih obožavatelja. 

Slične reakcije fanova izazvala je i fotografija iz njenog sedmog razreda koju je na Instagramu objavila nekoliko dana ranije i na kojoj pozira u maminom sakou.

Čini se da je Kim jedna od rijetkih koji nemaju razloga za skrivanje svojih fotografija iz prošlosti jer je, očito, oduvijek izgledala sjajno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.