Kim Kardashian još jednom nepristojnom fotkom poslala poruku svojim kritičarima

Foto: Instagram

KARDASHIANKA ima novu omiljenu pozu za fotkanje.

Sve je započelo fotkom s proslave 21. rođendana Kylie Jenner sredinom kolovoza, na kojoj sve sestre klana Kardashian-Jenner zajedno s njihovom majkom Kris Jenner pokazuju kameri srednji prst.

Kim je zatim nastavila u istom tonu te je od tada na svojem Instagramu objavila još dvije fotke na kojima pokazuje srednje prste. Na posljednjoj koju je objavila pohvalila se i svojom novom vitkom linijom u minijaturnom kričavo zelenom bikiniju.

Očekivano, fotka je u kratkom roku izazvala gomilu reakcija javnosti, jer ipak se radi o Kim Kardashian, a dok su je neki u komentarima prozvali za nepristojno ponašanje, mnogi su to protumačili kao odgovor njenim kritičarima, iako sama starleta u opisu fotke nije napisala ništa. 

Naime, Kim se u posljednje vrijeme ponovno našla na meti kritičara jer se javno pohvalila svojom težinom nakon velikog gubitka kilograma zbog čega su je mnogi prozvali za promicanje iskrivljene slike ženskog tijela, pa je jedna od teorija njenih obožavatelja da ovim golišavim i nepristojnim fotkama želi svima poručiti da je nije briga za tuđa mišljenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.