Kako nastaviti nositi omiljene ljetne komade i tijekom jeseni?

Foto: Instagram

NIJE se lako oprostiti od ljeta i ljetnih radosti pod koje svrstavamo i modu. 

No što ako vam kažemo da ove sezone možete slobodno nastaviti nositi svoje omiljene ljetne komade i preko jeseni? Upravo to su napravile brojne modne influencerice s Instagrama koje još nisu bile spremne potpuno zamijeniti lepršave haljinice i suknje te drugu tipično ljetnu odjeću za jesensku i nude pregršt modne inspiracije za chic stajlinge:

Svilenkasta midi suknja

Midi suknje su ovog ljeta uspjele baciti minice u drugi plan, a najpopularniji su bili modeli načinjeni od padajućih svilenkastih tkanina.

Fashionistice s Instagrama predlažu da ih u hladnijim danima iskombinirate s debelim pletivom i čizmama, što će u vaš jesenski stil unijeti dozu ženstvenosti i chica.

Lepršava haljina

Omiljeni ljetni odjevni komad mnogih žena nije uopće teško uklopiti u jesenski stil. Sve što vam treba je traper ili kožna jakna, a može i sako, te gležnjače ili tenisice.

Iskombinirajte komade koji se najbolje slažu uz haljinu i slobodno nastavite nositi i ovaj tipično ljetni komad dok god vam temperature to dopuštaju.

Nakit od školjaka

Ogrlice i narukvice načinjene od nanizanih školjaka ovog su ljeta bile veliki hit i vjerujemo da je mnogima od vas teško odreći ih se s prvim danima jeseni. No tko kaže da morate?

Nakit od školjaka odlično će se uklopiti i u jesenske outfite kojima dominiraju neutralni i zemljani tonovi te će ih i u trenu učiniti zanimljivijima.

Robusne tenisice

Iako nisu tipična ljetna obuća, robusne sportske tenisice ovog su ljeta bile neočekivani hit, no njihova modna dominacija ne prestaje ni u nadolazećoj sezoni.

Tijekom ljeta su ih fashionistice kombinirale s kratkim haljinicama i traper hlačicama, a na jesen ih slobodno možete odjenuti uz gotovo sve što imate u ormaru, od traperica do finih poslovnih hlača i odijela. Vjerujte nam, teško ćete pogriješiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.