Kad tkanina postane slikarsko platno: Šareni bikiniji i lepršave ljetne haljine predstavljeni u Zadru

LEPRŠAVE ljetne haljine, kreacije u kojima biste mogli zablistati na maturalnoj večeri te kupaći kostimi dio su modne "Beauty Night" priče druge večeri Zadar Fashion Nightsa na kojoj su se predstavili Paladium, Awaiz - Cia Maritima, Marta Buzolić, Desiris, Peperoncina i Carol modni studio.

Šarenilo boja te korištenje lepršavih materijala i šantung svile ono su što povezuje dnevne i večernje haljine Paladiuma i Desirisa. Pojedini komadi iz kolekcija mogu se iskoristiti kao poslovni look, neki su idealne dnevne ljetne kombinacije, a neki kao stvoreni da biste zablistali na maturalnoj večeri.

Pravu rapsodiju boja na lepršavim materijalima ponudio je i Carol modni studio, upotpunjen Peperoncina nakitom. Bila je to prava modna priča u kojoj je tkanina postala slikarsko platno zaigranih umjetnica. Cjelovitu modnu priču je ponudila i Marta Buzolić koja se ovog puta bazirala na kombinaciju tamnoplavog satena i blještavila, a poigrala se tek različitim dizajnima.

I na plažama se nosi - šareno

Awaiz - Cia Maritima kupaći kostimi također su na modnu pistu donijeli šarenilo, baš kao i ljetne haljinice za plažu istog brenda. Šarenilo boja i uzoraka ovog je ljeta definitivno "in", samo što uvijek treba dobro pripaziti što ćete ukomponirati s čim kako umjesto modnog hita ne biste dobili modnu katastrofu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.