Judita Franković udala se u vjenčanici brenda kojeg obožavaju hrvatske mladenke

Foto: Instagram

NAŠA poznata glumica udala se za svog dugogodišnjeg dečka u Ljubljani. 
 
Judita Franković izrekla je "sudbonosno da" slovenskom snimatelju Marku Brdaru s kojim je u vezi već 9 godina, no svoj privatni život uspješno skrivaju od očiju javnosti pa su tako i u bračnu luku uplovili u tajnosti.
 
 
Prekrasna mladenka izgledala je kao princeza u vjenčanici s potpisom miljenika domaćih mladenki. Riječ je o brendu eNVy room iza kojeg stoji dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, u čijim su se haljinama udale i Vanda Winter, Jelena Veljača, Antonija Blaće te brojne druge poznate i nepoznate Hrvatice, a sada i Judita.
 
 
"Kada je Judita vidjela ovu vjenčanicu odmah se zaljubila u nju. Bila je to ljubav na prvi pogled. Vjenčanica je cijela izrađena od lepršavog svilenog satena, a na rukavima ima detalje od čipke baš kao i na predjelu leđa koja su joj bila sasvim otvorena," napisali su dizajneri pored fotografije Juditine vjenčanice iz njihove kampanje.
 
A Judita je i na jednom nedavnom eventu osvanula u vjenčanici s potpisom popularnog domaćeg modnog dvojica, no tada ju je nosila kao haljinu, baš kao što to u posljednje vrijeme rade i brojne holivudske zvijezde.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.