Joshua Sasse: Upoznajte novopečenog, 20 godina mlađeg zaručnika pjevačice Kylie Minogue

Foto: Instagram, Splash, JLP 

AUSTRALSKA pjevačica svima se pohvalila zaručničkim prstenom.
 
47-godišnja "džepna Venera" Kylie Minogue zaručila se za 28-godišnjeg glumca, s kojim hoda tek nešto više od pola godine.
 
 
Njegovo ime je Joshua Sasse, a zgodni je glumac pred pjevačicu kleknuo još u prosincu. No, Kylie se zaručničkim prstenom pohvalila tek sada, i to na crvenom tepihu u Londonu, gdje je bila gošća dodjele NME nagrada.
 
 
Iako je atraktivna Australka oduvijek imala odlični ukus za frajere, s obzirom da su joj među bivšima glumac Oliver Martinez te španjolski model Andreas Velencoso Segura, čini se kako je tek s Joshuom osjetila pravu ljubav.
 
 
A tko je Joshua Sasse? Sve što zasad znamo jest da je rođen 1987. godine u Engleskoj te je još uvijek relativno nepoznat glumac, koji traži svoje mjesto pod holivudskim suncem. 
 
Par, kojeg krasi 20 godina razlike u godinama, upoznao se na setu serije "Galavant", u kojoj Joshua ima glavnu ulogu, a radi se o polusatnoj, humorističnoj seriji, koja je ujedno i mjuzikl.
 
 
No, ako ne želiš gledati takvu seriju, da bi škicnula zgodnog glumca, onda baci pogled na njegov Instagram profil, na kojem ga slijedi 14,5 milijuna obožavatelja. Još kad otkriješ da obožava životinje te se bori za njihova prava... Uz to, veliki je fan poezije te je gotovo opsjednut njome.
 
 
A njegova najveća obožavateljica ipak je njegova novopečena zaručnica, a nepoznati izvor otkrio je kako se Joshua na spomenutoj dodjeli svima hvalio zarukama te otkrio kako je ludo zaljubljen. "Pred svim gostima ju je nazivao svojom zaručnicom te govorio koliko je sretan."
 
Čestitamo!
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.