Iznenađujući odabir: Ovo je 10 najbolje odjevenih muškaraca na svijetu

Foto: EPA-EFE

BRITANSKI časopis GQ zavirio je u ormare svjetskih zvijezda i sastavio tradicionalnu listu 50 najbolje odjevenih muškaraca. Kako navode, danas je puno teže zaslužiti tu titulu jer su i muškarci postali modno osviješteni te rado posvećuju pažnju svojim outfitima. Žele biti primijećeni i često se izražavaju upravo kroz odjevne kombinacije.

No ovogodišnji odabir najbolje odjevenih muškaraca mnoge je iznenadio, a evo tko se našao na prvih 10 mjesta.

10. Alton Mason (model)

Iako ga često viđamo i bez majice, ovaj mladić za kojeg mnogi vjeruju da će postati superzvijezda, zaslužio je svoje mjesto u top 10. U svakom slučaju, čini se da je pomno pratio događanja u modnom svijetu, upio znanje i naučio kako ukrasti sve poglede gdje god se pojavi.

9. Tyler, The Creator (glazbenik)

Ovaj mladić je prošle godine bio na 25. mjestu najbolje odjevenih muškaraca, a po svemu sudeći, to ga je potaknulo da poradi na stilu. Modu shvaća kao igru, a ležeran i klasičan street style pomaknuo je na neku potpuno novu razinu.

8. Troye Sivan (glazbenik)

Iako je prvi put na ovoj laskavoj listi, odmah je zauzeo jednu od vodećih pozicija. Čini se da je njegova misija vratiti glamur u pop glazbu, što radi s velikom dozom samouvjerenosti.

"On je osvježavajuća alternativa ikonama muškog stila", smatra Phillip Picardi.

7. Kai (glazbenik)

Zahvaljujući milijunima pregleda njegovih videa na YouTubeu, postao je prepoznatljivo ime na svjetskoj sceni te se trenutno svrstava među najveće i najutjecajnije svjetske pop zvijezde. Predstavnik je uzbudljivog suvremenog korejskog stila, a njegovi stajlinzi redovno sadrže predimenzionirane i futurističke komade. Rado eksperimentira pa ga često nazivaju hrabrim, a uz sve to uspijeva zadržati dojam elegantnog i sofisticiranog muškarca.

6. Keanu Reeves (glumac)

Svoje mjesto na ovoj listi zaslužio je zahvaljujući ovogodišnjoj modnoj kampanji koju je odradio u suradnji sa slavnim Saint Laurentom. Očaravajuće fotografije prikazale su ga u potpuno novom svjetlu te su ženama diljem svijeta izmamile uzdahe. No to nimalo ne čudi. Kada se Keanu zagleda u kameru, imate osjećaj da gleda u vašu dušu i nježno šapuće: "Sve će biti u redu."

Upravo zato, čak i ako odluči do kraja života nositi ispranu crnu majicu i crne hlače, zaslužuje mjesto među top 10 najbolje odjevenih muškaraca.

5. Skepta (glazbenik)

Predvodnik londonskog stila prošle je godine bio na desetom mjestu pa se i on ove godine može pohvaliti skokom. Čovjek koji jednako dobro izgleda u dizajnerskom kaputu kao i u najobičnijoj trenirci, zna se prilagoditi gotovo svakom stilu i prilici, a iza sebe već ima i neke modne suradnje.

4. David Beckham (bivši nogometaš)

Bivši nogometaš je dobro znano ime na ovakvim listama, a gotovo uvijek se nalazi pri samom vrhu. Zahvaljujući njemu moda i sport su prestali biti dva odvojena svijeta.

3. Lil Nas X (glazbenik)

Ovaj reper pojavio se gotovo ni od kuda i postao modna zvijezda preko noći, a zaslužio je i naslovnicu časopisa Time. Poznat je po svom hrabrom i osebujnom stilu s prizvukom Divljeg zapada.

2. Brad Pitt (glumac)

Gotovo bi bio grijeh ne uvrstiti ovog klasičara na listu najbolje odjevenih muškaraca. Uvijek profinjen i dotjeran svojom pojavom podsjeća na glamur starog Hollywooda. 

1. Timothee Chalamet (glumac)

Prošle godine bio je na trećem mjestu, a sada je zasjeo na tron. Poznat je po svojim rizičnim kombinacijama u kojima se redovno pojavljuje na crvenom tepihu, a zahvaljujući lakoći s kojom nosi takve outfite, modni znalci ga nazivaju "stilskim čarobnjakom".

Što god mislili o njegovom stilu, s jednim se morate složiti - ovaj mladić je modno neustrašiv.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.