Dvije zgodne domaće plavuše u savršenim ljetnim kombinacijama

Foto: Instagram, Promo 

ZGODNE plavuše vrlo vjerojatno već pratite na Instagramu.
 
Sinoć je jedna tajnovita lokacija u samom centru Zagreba, skrivena od pogleda na krovu Zagrebačkog plesnog centra, bila idealno mjesto za opušteno druženje i ljetni koktel nakon napornog radnog dana.
 
 
Brojna poznata lica iz zagrebačkog društvenog života došla su popiti jedan, a među njima i dvije zgodne plavuše, čija lica i modni stil već itekako dobro znate. Jedna je blogerica Isabella Rakonić, koju na Instagramu prati čak 233 tisuće ljudi, a druga je manekenka Lidija Lešić, koja ima 11,5 tisuća sljedbenika.
 
 
Obje su itekako poznate u hrvatskim modnim krugovima, a njihov stil rado pratimo na spomenutoj društvenoj mreži, gdje često i pronalazimo modnu inspiraciju.
 
 
A cure nisu razočarale ni jučer, tipičnim gradskim kombinacijama, kao stvorenim za druženje s dragim ljudima i opuštanje u toplim, ljetnim večerima. Isabella se tako odlučila za crvenu minicu te hit topić na jedno rame i s raskošnim volanima, dok je Lidija  uskočila u potpuno bijelu kombinaciju, koju je učinila posebnijom plavo-crvenom maramom, koju je zavezala oko struka.
 
 
Ovaj modni detalj u posljednje je vrijeme omiljen zgodnoj manekenki, a kombinira ih na doista raznolike načine.
 
 
Zgodne žene, nema što!
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.