Irski šarm na francuskoj rivijeri: Jamie Dornan na setu filma "Pedeset Nijansi Mračniji" pokazao sexy trbušnjake

Foto: Splash News

U TIJEKU je snimanje drugog nastavka erotske trilogije "Pedeset Nijansi Sive".

"Pedeset Nijansi Mračniji" u kina stiže na Valentinovo 2017. godine, a snimanje je u punom jeku. Tako se glavni glumci, Dakota Johnson i Jamie Dornan, trenutno nalaze u Francuskoj, točnije u Nici.



Po slikama sa seta, Dakotu ćemo ponovno vidjeti u toplesu, dok joj Jamie nježno maže leđa kremom te ju masira, pokriva dekom, vozi na skuteru itd.



Glumica je pažnju privlačila i u žutom bikiniju, a Jamie trbušnjacima, za koje je vrijedno radio cijele zime u teretani.



Glumačkom paru, na setu se pridružila i Jamiejeva žena Amelia, a veseli trio odlično se zabavljao tijekom stanki, odbacivši time glasine kako je Amelia ljubomorna na sexy scene svog supruga.



Neko se vrijeme šuškalo i kako zbog nje, Jamieja nećemo gledati u nastavcima popularne trilogije, no srećom, bile su to samo ružne glasine.



Unatoč zanimljivoj temi  knjige i neobičnoj ljubavnoj priči, po kojoj je nastao, film je itekako razočarao brojne obožavatelje diljem svijeta, no svatko zaslužuje drugu šansu, zar ne?



Treći i posljednji nastavak zakazan je za Valentinovo 2018. godine, a u drugom nastavku uloge imaju i pjevačica Rita Ora, kao sestra Christiana Greyja te i dalje prekrasna Kim Basinger, u ulozi Greyjeve bivše, zbog koje Anastasija preispituje svoj odnos s njim.
 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.