I najglamurozniju večer u Cannesu slavne dame su pretvorile u paradu golotinje

Foto: REX

GDJE je nestao dobar, stari glamur?

Svake godine, amfAR gala večer okupi svjetsku elitu na jednom mjestu u Cannesu, odnosno najpopularnija holivudska i modna imena.



Sve dosad, slavne dame sjale bi u glamuroznim toaletama koje bi bile istovremeno i sexy, no nipošto na način kao što je to bilo ove godine. Sudeći po onome što smo vidjeli, ove je godine očito vrijedilo pravilo: što otvorenije i razgolićenije, to bolje, iako se time nisu povele baš sve dame.



Trend je još jednom predvodila 20-godišnja manekenka Bella Hadid, čiji je prorez na ionako prozirnoj haljini dosezao doslovno do bedra pa smo joj po tko zna koji put vidjeli i donje rublje. Haljinu potpisuje brend Ralph & Russo.



Ali za njom su se povele i njezine kolegice Shanina Shaik i Petra Nemcova koje su okupljenima pokazale dobar dio svojih grudi, kao i reperica Nicki Minaj, a i Victoria's Secret anđelica Elsa Hosk izbacila je cijelu svoju nogu iz roze haljinice koja je na gornjem dijelu izgledala kao korzet.



Visoki prorezi bili su izbor večeri i za manekenku i najsexy ženu svijeta, prema časopisu Maxim, Hiley Baldwin, čija je raskošna toaleta bila prekrasne ljubičaste boje, dok se manekenka Lara Stone odlučila za prilično duboki dekolte u vrlo čudnoj kreaciji sa šljokicama i perjem.



Dekolte i dva proreza imala je i bež haljina manekenke veteranke Natashe Poly, dok se njezina mlada i manje poznata kolegica, Neelam Gill, odlučila razgolititi na gornjem djelu tijela, i to poprilično.



Irina Shayk stisnula je bujne grudi u dugoj, svjetlucavoj haljini, dok se za svjetlucavo odlučila i Rita Ora kojoj je ova haljinica bila još jedno od boljih izdanja. Neobična manekenka Winnie Harlow odlučila je također pokazati donje rublje, no ne na način kao Bella.



A što su nosile ostale dame, pogledajte u nastavku:

Paris Hilton



Nicole Kidman



Kate Upton

Doutzen Kroes

Izabel Goulart

Barbara Palvin

Joan Smalls



Uma Thurman



Eva Longoria

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.