Hoće li obitelj Kardashian dobiti pozivnice? Brody Jenner zaprosio svoju djevojku Kaitlynn

Foto: Instagram

LUDI tulumi i često mijenjanje djevojaka su iza njega.

Zgodnog Brodyja Jennera mogla si upoznati kroz dva popularna reality showa, "The Hills" i "Keeping Up With The Kardashians", s obzirom da je on polubrat slavnih Kardashianki i Jennerica, odnosno sin Caitlyn Jenner.



No, Brody je široko poznat i po tulumarenju, brojnim ljubavnim avanturama, sex showu te prilično ružnim riječima o svojoj slavnoj obitelji, no čini se kako se sada napokon odlučio smiriti.

Naime, 32-godišnjak je prije nekoliko dana zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Kaitlynn Carter, tijekom romantičnog odmora na egzotičnom otočju Nihiwatu.



"4. svibnja zaprosio sam svoju partnericu i najbolju prijateljicu. Ne mogu biti više zaljubljen u ovu ženu te jedva čekam provesti ostatak života s njom", napisao je Brody ispod zajedničke slike na Instagramu.



Podsjetimo, par je zajedno od 2014. godine, a hoće li se obitelj Kardashian-Jenner pojaviti na vjenčanju, nakon svega, ostaje nam pričekati i vidjeti.

Brody se naime nije pojavio na vjenčanju Kim i Kanyea, no bio je jedan od uzvanika na vjenčanju njezinog bivšeg dečka, Reggieja Busha. Nedavno je i javno objasnio kako Kardashiani nisu njegova obitelj.



"Jedna stvar koju ljudi ne shvaćaju jest to da mi vodimo potpuno odvojene živote. Kris i Caitlyn su se razveli pa tehnički oni više nisu moja obitelj", otkrio je.

Kako god bilo, čestitamo sretnom paru!

Pssst! Među njegovim bivšim djevojkama našle su se i slavne cure, poput Lauren Conrad, Nicole Richie i Avril Lavigne.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.