Gregg Sulkin: Dječak iz Disneyjeve tvornice snova postao frajer s opakim mišićima

Foto: Flaunt, Instagram

KAD baš ništa ne želiš prepustiti mašti, onda snimiš ovakav editorijal.

Ako još uvijek nisi upoznata s likom i djelom ovog mladog pastuha, čije je ime Gregg Sulkin, sram te bilo. Sad kad smo to riješili, vrijeme je da ti ga napokon predstavimo. Vjeruj nam, bit će ti drago.
 
 
Radi se o 23-godišnjem britanskom glumcu, iz tvornice Disney Channela, koji je trenutno najpoznatiji po glavnoj muškoj ulozi u seriji "Faking It".  No, čini se kako dječak postaje pravi frajer.
 
 
A to je pokazao na najnovijoj naslovnici časopisa Flaunt, gdje se skinuo do bokserica. Gregg je tako pokazao zavidnu figuru i mišiće te čime je, među ostalim, osvojio mladu glumicu i kolegicu Bellu Thorne, koja se od njega doslovno ne odvaja posljednjih mjeseci.
 
 
Mladi glumac otkrio je u intervjuu kako sanja o ulozi Jamesa Bonda, a kako mu savršeni dan započinje Skype razgovorom s obitelji, odlaskom na set te dolaskom doma kasno navečer, kada obožava gledati nogometne utakmice omiljenog kluba Arsenala i provoditi vrijeme sa svojom djevojkom.
 
 
Požalio se i kako se gosti hotela često žale na ranojutarnju buku iz njegove sobe, posebno vikendima, kada ustaje ranije, kako bi pogledao sve sportske događaje, koje je zbog posla propustio taj tjedan.
 
 
Mi bi mu odmah oprostile.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.