Glumica raskrinkala Gucci: Nisam mršava pa mi nisu htjeli posuditi haljinu

Foto: Getty

DA JE Hollywood okrutan, to znamo već odavno.

I dok živite u vilama, putujete svijetom, zarađujete milijune, dizajneri vam šalju svoje krpice, ona crna strana nije toliko vidljiva, a tiče se pritiska koji se stavlja posebno na glumice, da trebaju izgledati mladoliko te biti mršave, a ponekad i premršave.



I dok većina glumica nastoji držati korak s nametnutim standardima, postoje i one koje su otvoreno stale u obranu samih sebe i drugih žena te podižu svijest o tome da trebamo voljeti svoje tijelo onakvo kakvo ono jest, a ne kako nam nameću drugi da bi trebalo izgledati.

Posljednjih godina bili smo svjedoci priča brojnih slavnih dama koje su bile odbijane za uloge, jer su redatelji mislili da imaju previše kila, a jedna je glumica i komičarka sinoć priznala kako ona ima isti problem, ali s dizajnerima.

Radi se o Rachel Bloom koja je progovorila o problemu s nabavljanjem haljine za dodjelu nagrada Emmy koja se održala sinoć u Los Angelesu. "Sama sam kupila ovu Gucci haljinu za 3500 dolara, jer mi ju nisu htjeli posuditi, zbog veličine koju inače nosim", iskreno je priznala.



Podsjetimo, nije tajna da dizajneri posuđuju svoje haljine zvijezdama, no uglavnom ih posuđuju mršavicama koje nose ultra male veličine 0 ili 2.

"I prije sam imala problema s posudbom dizajnerskih haljina, jer ne nosim veličine koje nose mršavice. No to je u redu, jer si mogu priuštiti tako skupu haljinu. Osjećam se kao princeza", zaključila je Rachel koja je jučer blistala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.