Glumica ganula javnost u prvom javnom izlasku nakon što je otkrila da je bolesna

Foto: EPA-EFE

KADA bi postojao Oscar za hrabrost, Selma Blair bila bi u uskoj konkurenciji za osvajanje nagrade. 

Glumici je prošle godine dijagnosticirana multipla skleroza koja, između ostalog, utječe na pokretljivost pa je primorana hodati s pomoćnim štapom. Party nakon Oscara bio je prvi svečani događaj na kojem se Selma pojavila sa štapom i s kojim je odvažno pozirala zamahujući plaštom koji je bio prišiven na ogrlicu koja je sastavni dio haljine koju je nosila. 

Njen prvi javni izlazak nakon što je javnosti otkrila da je bolesna protekao je dosta emotivno.

"Trebalo mi je puno hrabrosti za dolazak ovamo", izjavila je glumica pri dolasku na event i zaplakala, kako prenosi Harper's Bazaar.

Selma je otkrila da je ovaj štap bio posebno izrađen za ovu večer, a načinjen je od kože te ima njezin monogram i ružičasti dijamant. 

Glumica često vrlo otvoreno na svojim društvenim mrežama piše o tome koliko joj se teško nositi s bolešću te kako se bori s tugom zbog svega što je izgubila i koliki joj napor predstavlja samo hodanje. 

"Socijalizacija i izlazak iz kuće imaju visoku cijenu. Moj mozak gori. Ja se smrzavam. Osjećamo se usamljeno iako je sva potpora koju dobivamo bogom dana i cijenjena", izjavila je glumica nedavno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.