Glasajte za svoju favoritkinju u natječaju za 9. Indexovu Kraljicu maturalne večeri

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

DRAGI naši čitatelji!

Prijave za Kraljicu maturalne večeri su završile, a sada pozivamo prijatelje i poznanike prijavljenih djevojaka da lajkaju prijavu svojih favoritkinja na našoj Facebook stranici i tako im omoguće da se proguraju u sam vrh!

Među djevojkama koje su prikupile najveći broj lajkova, pobjednicu natječaja za Indexovu Kraljicu maturalne večeri odabrat će žiri koji se sastoji od redakcije Index Rougea te modnog dvojca ELFS, a njezino ime proglasit ćemo u ponedjeljak 09.05.2016. u 15 sati na Index Rougeu!

Pogledajte još jednom što će sve osvojiti 9. Indexova Kraljica maturalne večeri i ne zaboravite glasati OVDJE!

Ove godine, našu 9. Kraljicu maturalne večeri odjenuti će modni dvojac ELFS koji će sretnoj pobjednici dati da izabere jednu od dvije haljine izu najnovije kolekcije koje se nalaze na fotografiji.

Modni dvojac ELFS poklonit će i preslatku pismo torbicu, u pastelnim bojama, također iz nove kolekcije.

Naša Kraljica na maturalnoj će večeri mirisati poput Kendall Jenner koja je zaštitno lice mirisa "Estee Lauder Modern Muse Le Rouge" koji će joj pokloniti Orbico, baš kao i dva proizvoda za usne slavne kuće Bobbi Brown.

Za štikle je zadužen "Shoe Box" gdje će Kraljica maturalne večeri izabrati cipele koje želi, možda baš neki zanosni model Jessice Simpson, poput ovog na fotografiji!

Za šminkanje, frizuru i dotjerivanje noktiju naše pobjednice prije maturalne večeri zadužen će biti popularni salon "Šminkeraj", dok će Kraljica imati priliku i ugraditi umjetne trepavice u salonu "Mysterion" ili odabrati neki drugi tretman.

Kako bi se oporavila od lude noći i puno učenja, naša će pobjednica dobiti i poklon paket prirodne kozmetike "Nikel" kojom će moći njegovati lice.   

POKLONI ZA KRALJICU MATURALNE VEČERI:


1. Haljina s potpisom ELFS

2. Torbica ELFS

3. Cipele "Shoe Box"

4. Šminkanje, frizura i dotjerivanje noktiju u salonu "Šminkeraj"

5. Ugradnja umjetnih trepavica u salonu "Mysterion" (ili neki drugi tretman po dogovoru)

6. Nikel beauty poklon paket za njegu lica

7. Miris Estee Lauder Modern Muse Le Rouge (100 ml)

8. Bobbi Brown LIp Color ruž za usne u boji Tea Rose 16

9. Bobbi Brown Pot Rouge u nijansi Rose 10

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.