Glamur na francuskoj rivijeri: Što su slavne dame obukle za otvorenje 69. filmskog festivala u Cannesu?

Foto: Splash News

SLAVNE dame okupirale cu Cannes.

Jučer je otvoren 69. Canneski filmski festival, a za tu priliku slavne su dame na crvenom tepihu pokazale svoja glamurozna izdanja.
 
Crvenim tepihom na francuskoj rivijeri tako su uglavnom prevladavale elegantne toalete, a kao i obično, bilo je i modnih promašaja, od kojih posebno treba izdvojiti onaj Kristen Stewart, koja nikako da pogodi modnu kombinaciju i šminku primjerenu svojim godinama.
 
Blake Lively ponovno je oduzela dah u haljini sa zlatnim kristalićama te pokazala kako se i u trudnoći može izgledati chic i zavodljivo, dok se dizajnerica Victoria Beckham pojavila u crnom kombinezonu.
 
Festival je otvorila premijera filma Woodyja Allena, "Cafe Society", a među prvima su se na crvenom tepihu pojavile glumice Naomi Watts, Eva Longoria i Julianne Moore, svaka u svojoj boji: Naomi u nježno ljubičastoj, Julianne u crnoj, a Longoria u bijeloj.
 
19-godišnja manekenka Bella Hadid također je bila jedna od najbolje obučenih dama, a zablistala je u dugoj, zlatnoj haljini, koja je još jednom istaknula njezinu manekensku figuru, dok je kosu svezala u visoki rep.
 
Donosimo cjeloviti modni izvještaj s francuske rivijere.
 
Eva Longoria
 

Kristen Stewart
 

Blake Lively
 

Victoria Beckham
 

Bella Hadid
 

Lily Donaldson
 
 
Julianne Moore
 

Naomi Watts
 
 
Vanessa Paradis
 
 
Kirsten Dunst
 
 
Jessica Chastain
 
 
Doutzen Kroes
 
 
Bianca Balti
 
 
Anna Kendrick
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.