Gal zaprijetila da više neće biti Wonder Woman ako se jedan muškarac ne makne iz Hollywooda

Foto: Getty, Instagram, Giphy

ONA je doista "superžena".

Izraelska ljepotica Gal Gadot svjetsku je slavu stekla u popularnoj franšizi "Brži i žestoki" no prava slava stigla je tek s ulogom "Wonder Woman" u kojoj je oduševila.
 
 
 
Besprijekorne linije i prelijepog lica, nije čudo što je Gal brzo osvojila muški, ali i ženski dio publike, a da je puno više od samo lijepog lica, dokazala je nedavno kada je zaprijetila kako će odustati od snimanja drugog nastavka spomenutog filma ako joj se ne ispuni jedan uvjet.
 
 
On je glasio ovako: ako redatelj i producent Brett Ratner bude i dalje radio na filmu, ona odlazi!
 
 
Podsjetimo, dotični je prošloga mjeseca optužen za seksualno napastovanje čak 6 žena, među kojima je i poznata glumica Olivia Munn koja je otkrila kako je htio masturbirati pred njom na setu u njezinoj prikolici.
 
 
"Brett je zaradio puno novaca time što je pomogao u financiranju prvog nastavka. No ako ga se Warner Bros ne riješi, Gal neće potpisati ugovor te je sigurna kako će oni stati na njezinu stranu", otkrio je holivudski izvor. Glumica je prošloga mjesec trebala i predati nagradu dotičnom kao priznanje za njegova filmska djela no na kraju je odbila doći na događaj.
 
 
Warner Bros tvrdi da je cijela priča lažna, a čini se kako ćemo u narednim mjesecima saznati još puno toga ružnoga u Hollywoodu. Nastavak kino hita zakazan je za rujan 2019. godine, ako će sve ići po planu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.