Frajer koji je na Oscarima nosio haljinu složio je zanimljiv outfit i za Emmyje

Foto: EPA-EFE

GLUMAC i pjevač Billy Porter definitivno zna kako privući pozornost na crvenom tepihu.

Sigurno ga se sjećate s ovogodišnje dodjele Oscara na kojoj se pojavio u baršunastoj haljini s gornjim dijelom u obliku smokinga i raskošnoj pelerini.

Očekivano, ni na Emmyje nije došao odjeven u klasično odijelo s košuljom i kravatom, već se ponovo istaknuo u zanimljivom izdanju.

Umjesto klasičnog, odabrao je odijelo s blještavim srebrnim okomitim prugicama i hlačama na trapez s potpisom Michaela Korsa koje je iskombinirao s ekstravagantnim kaubojskim šeširom ukrašenim dijamantima britanskog klobučara Stephena Jonesa, crnim šalom koji je svezao kao kravatu te kožnim crnim sandalama s platformom i bijelom potpeticom.

S visokim klobukom i debelom platformom definitivno je iskakao iz mase, a osim što se istaknuo stajlingom, Billy se sinoć upisao u povijest kao prvi deklarirani gej Afroamerikanac koji je osvojio Emmyja za glavnog glumca.

Zlatni kipić donijela mu je uloga u seriji "Pose", a sada ga dijeli samo jedan korak do laskavog EGOT statusa za koji je potrebno osvojiti nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony. Za sada ima tri Tonyja, jedan Grammy i, od sinoć, jedan Emmy, a  jedino što mu nedostaje je Oscar.

Definitivno je zaslužio i neku modnu nagradu jer svojim stajlinzima uvijek plijeni pozornost, a u nastavku smo izdvojili njegova najupečatljivija izdanja s crvenog tepiha samo od ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.