Evo koliko je neka sretna osoba platila kako bi mogla spavati u krevetu Leonarda DiCaprija

Foto: JLP
 
IMA se, može se.
 
Slavni glumac Leonardo DiCaprio poznat je po svom aktivnom sudjelovanju u brojnim humanitarnim akcijama, a ništa drugačije nije bilo ni u Cannesu, gdje je ljubazno ponudio svoju kuću u Palm Springsu u humanitarne svrhe, na amfAR Gala balu u Cannesu.
 
A netko jako bogat, dao je vrtoglavih pola milijuna dolara, kako bi živio baš kao Leonardo, i to samo tjedan dana. No, novac očito nije problem.
 
Nažalost, Leo nije bio uključen u paket, a kako prenosi Deadline, taj netko uselit će u Leonardovu kuću 16. siječnja 2017. godine te ostati u njoj do 23. siječnja, a sa sobom će moći povesti još 12 osoba, pod uvjetom da će svi slijediti "kućni red".
 
Iako nismo uspjeli saznati o kojim se to pravilima radi, nadamo se kako zabave nisu zabranjene, posebno zato što je slavni Oskarovac poznat i po brojnim burnim provodima, od kojih ne odustaje ni sada, s 41. godinom.
 
U humanitarnoj akciji sudjelovali su i ostali slavni glumci, kao npr. Kevin Spacey, koji je prodao sebe za 575 tisuća dolara, odnosno toliko je nekoga koštao jedan cijeli dan proveden s njim.
 
Baš nas zanima koliku bi cijenu postigao Leonardo, da je ponudio i sebe, zajedno s kućom.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.