Ecija Ojdanić zablistala u haljini koju smo već vidjeli na jednoj holivudskoj zvijezdi

Dalibor Urukalović/PIXSELL, Getty

DOMAĆA dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć je održala svoju petu samostalnu reviju u Atelieru Meštrović u zagrebačkom Gornjem gradu.

Njenu novu kolekciju došle su pogledati brojne domaće zvijezde među kojima nam je za oko posebno zapela glumica Ecija Ojdanić jer je izgledala sjajno, ali i jer nam se njena haljina odmah učinila poznatom. 

Dugačku polu-prozirnu haljinu s crnom postavom i uzorkom zvjezdica potpisuje domaćica večeri, a Ecija ju je iskombinirala s odličnim šljokičastim polu-čizmicama na vezanje. Istu haljinu prije nešto više od pola godine nosila je i njena holivudska kolegica Kaley Cuoco na dodjeli nagrada The Carol Burnett 50th Anniversary Special.

Simpatična Penny iz serije "Teorija velikog praska" nije jedina holivudska obožavateljica komada s potpisom Aleksandre Dojčinović. Na listi slavnih klijentica domaće dizajnerica našle su se i Spajsica Mel B, glumica Leighton Meester, poznatija i kao Blair Waldorf iz serije "Tračerica", bivša Disneyeva zvijezda Sofia Carson i brojne druge, a dizajnerica nam je u jednom intervjuu otkrila i kako su njene kreacije završile na holivudskim zvijezdama.

"Do tih suradnji nije došlo slučajno, nije krivac jedan mail ili slučajni susret. Već sam određeno vrijeme s brendom prisutna u concept storeovima i agencijama u koje zalaze stilisti koji odijevaju svjetske zvijezde, a koji su onda u tom mnoštvu haljina izabirali baš moje. Zanima me plasman na američko tržište i izvjesno vrijeme radimo na tome," rekla je Alex za Index Rouge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.