Domaći Seks i grad: Iva Radić pozirala s prijateljicama pa skoro otkrila previše

DODJELA nagrada Elle Style Awards 2019. privukla je brojna poznata domaća lica, a ako pitate Ivu Radić, upravo je to bila idealna prilika za druženje s prijateljicama.

Četiri zgodne dame pozirale su za Instagram, a zahvaljujući njihovom osjećaju za modu, mogli biste pomisliti kako je riječ o novoj glumačkoj postavi za snimanje domaće verzije slavne serije "Seks i grad".

Bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić ovog puta odlučila se za kombinaciju u kojoj dominira crna boja. Decentnu haljinu spojila je uz modne dodatke u istoj boji, a da prati modne trendove potvrdila je najlonkama sa životinjskim uzorkom.

Haljina iznad koljena bila je odabir i Marije Bišćan, supruge bivšeg nogometaša Igora Bišćana. No ona se odlučila za prugice, a sve je upotpunila sivim modnim dodacima. 

Karla Kaić odabrala je ženstven, ali izazovan outfit. Naime, kožne haljine su se vratile u modu na velika vrata pa su vrlo brzo postale omiljene i brojnim poznatim Hrvaticama. Ako baš poput Karle odaberete model u crvenoj boji i s naglašenim strukom, možete biti sigurni da ćete biti primijećeni.

No najviše pažnje je izazvala bivša manekenka, a sada uspješna modna urednica Iva Radić. Njezina senzualna crna haljina midi dužine prati liniju tijela te naglašava ženstvenost, a dubok dekolte i opasno visok prorez zaslužni su za dozu izazovnosti. Uz ovakav modni komad nisu vam potrebni upečatljivi dodaci, kao ni naglašen make-up.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.