Doista ne znamo kako je slavna blogerica 5 mjeseci skrivala trudnički trbušćić

Foto: Instagram

IAKO je u drugom stanju, plavokosa Talijanka ne odriče se svog prepoznatljivog stila.

Sada već znate kako je riječ o talijanskoj modnoj blogerici Chiari Ferragni koja je nedavno proglašena i najutjecajnijom na svijetu prema uglednom časopisu Forbes.

A Chiara je jučerašnjom objavom na Instagramu otkrila kako je trudna 5 mjeseci, a svoje prvo dijete očekuje sa zaručnikom, glazbenikom Fedezom, s kojim je u vezi nešto više od godinu dana.

Par na slici leži u krevetu u kućnim ogrtačima, ona na glavi ima tijaru na kojoj piše "uskoro mama", a on crnu šiltericu na kojoj piše "tata". "Hej ljudi, usko ćemo postati roditelji. Pet mjeseci sam trudna i ne možemo dočekati da upoznamo svoje dijete. Život je lijep", napisala je Chiara ispod slike.

I dok njezini obožavatelji slave sretne vijesti, nikome nije jasno kako je uspjela sakriti trbuščić, s obzirom na to da se sexy haljinica i uske odjeće nije odricala doslovno do prije nekoliko dana.

Podsjetimo, prije nešto više od 5 mjeseci, glazbenik je zaprosio svoju zgodnu djevojku pred 13 tisuća ljudi, tijekom koncerta u Veroni. Fedez ju je pred kraj koncerta izvukao na pozornicu, otpjevao pjesmu napisanu samo za nju, a onda je izvadio i prekrasni dijamantni prsten te kleknuo.

Čestitke budućim roditeljima!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.