Danijela Martinović zbog jakog make-upa neprepoznatljiva: "Savršeno ti pristaje"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Danijela Martinović je otkrila da obožava baš ovakav make-up, iako je s njim ne viđamo često.

Ona je već gotovo tri desetljeća među najuspješnijim i omiljenim pjevačicama na domaćoj sceni, a sve te godine njeguje decentan, neupadljiv i profinjen stil. Voli udobne, ali i trendi modne komade, a kada je u pitanju make-up rijetko ćete je vidjeti s upadljivom, teškom šminkom na licu.

No na iznenađenje mnogih, sada je otkrila da joj je upravo takav make-up najdraži.

"Obožavam ovaj make up - upečatljiv tuš i jaki ruž - nekako damski i glamurozno", napisala je pjevačica u opisu fotografije te je pitala svoje obožavatelje kakav make-up je njima najdraži.

"Smokey eyes i maskarom naglasiti trepavice i lagani ruž nježno roze boje.... a tebi predobro stoji tvoj look", napisala je jedna od njenih pratiteljica.

"Predivna si", Savršeno ti pristaje" i "Ma Danijela vama baš sve stoji, dovoljan je samo vaš osmjeh koji liječi", samo su neki od komplimenata koje je pjevačica zaradila fotografijom na kojoj pozira s izraženim make-upom. 

Iako mnogi smatraju da je kod šminkanja najvažnije držati se pravila o naglašavaju samo jednog dijela lica, očiju ili usana, Danijela je dokazala da se ponekad isplati prekršiti to nepisano pravilo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.