Chuck Bass silovao je žene pred očima javnosti i još dobio svoj klub obožavateljica

Foto: Getty, YouTube screenshot, Instagram, Facebook 

POZDRAV svim Upper East Sidersima.

Prošlo je 10 godina od kada je serija ''Tračerica'' u naše živote donijela šest sezona drame, vrhunske mode i, naravno, tračeva. No serija koju smo gledali kroz ružičaste naočale nije toliko nevina koliko nam se tada činila, baš kao ni njezine glavne zvijezde. Glumca Eda Westwicka, koji je u seriji tumačio zločestog dečka Chucka Bassa, ovog su tjedna dvije glumice javno optužile za silovanje, a u žaru optužbi prisjetili smo se sličnih scena iz ''Tračerice''.
 
 
Podsjetimo, početkom tjedna dvadesetsedmogodišnja glumica iz Los Angelesa, Kristina Cohen, optužila je glumca za silovanje te u podužoj objavi na Facebooku objasnila što se točno zbilo u njegovom stanu prije tri godine. Ed ju je, navodno, napao u snu, a godinama je o tome šutjela jer ju je tadašnji dečko tako savjetovao.

Nedugo nakon nje javila se još jedna Edova žrtva, model i bivša glumica Aurélie Wynn koja je, također na Facebooku, opisala svoje neugodno iskustvo s glumcem iz 2014. godine. Nju je glumac navodno silovao nakon zajedničkog izlaska, također u njegovom stanu i također nakon što je odbila njegovo upucavanje.
 
"Rekla sam mu 'ne' no nisam ga mogla nadjačati. Zgrabio me i držao te poderao moj jednodijelni kupaći kostim. Pobjegla sam kada se onesvijestio od alkohola," napisala je glumica.

Ed je optužbe porekao na društvenim mrežama, ističući i da Kristinu Cohen uopće ne poznaje, a potporu mu je pružila i njegova djevojka, glumica Jessica Serfaty.
 
 
Javnost je podijeljena mišljenja, pogotovo zbog velike baze obožavateljica Chucka Bassa. Iako je glumio zločestog dečka, uspio je šarmirati gledateljice koje su navijale za njega i Blair te osnovale razne fan klubove i web stranice posvećene liku i djelu Chucka Bassa, koje žive i danas. 
 
 
No prisjetite li se serije malo bolje, pogotovo u okružju novih optužnica prema glumcu, zločesti dečko Chuck više vam neće biti toliko seksi. Razmaženi bogataš već je u prvoj epizodi ''Tračerice'' u kuhinji hotela pokušao silovati polupijanu Serenu van der Woodsen, koju tumači Blake Lively, ali ona mu je uspjela pobjeći. 
 
 
No samo 10 minuta poslije, u istoj toj epizodi, Chuck je pronašao drugu žrtvu, 14-godišnju Jenny Humphrey (Taylor Momsen) koju je osvojio rečenicom: "Dopusti mi da te odvedem negdje gdje nitko neće čuti da vrištiš." Prestravljenu i pripitu Jenny od seksualnih nasrtaja spašavaju njezin brat Dan te prethodna Chuckova žrtva, Serena. 
 
 
No, iako je Chuck već u prvoj epizodi pokušao silovati dvije žene, to se u seriji više uopće nije spominjalo te je on s objema s vremenom postao jako dobar prijatelj. Nasilje nad ženama i silovanje u seriji su tek nebitni djelići priče, koji padaju u zaborav bez ikakvih posljedica, pa serija, zapravo, uči djevojke da takve zločine ne treba shvaćati preozbiljno dok bi itekako trebalo. Očito sve dok se ne ponove u stvarnom životu...
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.